Zeezout is al jaren de lieveling van een breed publiek en dat is in 2021 beloond met een Michelinster. Geniet van de lekkerste vis in een mooi, zakelijk gedeelte van Rotterdam.
Ervaring en Creativiteit
Laat je verrassen door de smaken en gerechten van chef-kok eigenaar Patrick 't Hart, die hij door zijn jarenlange ervaring en creativiteit weet neer te zetten. De bediening adviseert je over de producten en de brede keuze aan wijnen.
Patron Cuisinier Patrick ’t Hart is na zijn start bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker en de fameuze prestatie om daar binnen 4 jaar een Michelin ster te behalen doorgegroeid binnen de toenmalige De Engel Groep om Restaurant Zeezout op te zetten. Later is hij als ‘Patron’ doorgegaan met dit restaurant. Hij verstaat de kunst om op een heel zorgvuldige en eerlijke manier om te gaan met ingrediënten en te koken met een eigen stijl om daar de cliëntèle mee in de watten te leggen voor een nette prijs.
Stiel opent een intiem pop-up restaurant in Station Bergweg
Herdenkingsproject brengt slachtoffers van bombardement op 14 mei 1940 tot leven
Nieuw ontdekt portret van Erasmus te zien in Fenix
De uittips van Inge Aanstoot
POING met allereerste festival naar BRUTUS
Blijf op de hoogte
Pop uit je bubbel en ontvang wekelijks de laatste onvergetelijke tips en acties in je mailbox.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.