Kim Sue Palm is met haar SUE bites een van de bekende vegan restaurants in Rotterdam. Ze brengt haar eerste kookboek Zoet zonder suikeruit!
Kim Sue Palm veroverde in razend tempo de patisserie wereld met haar vegan zoetigheden vrij van geraffineerde suikers, lactose en gluten. Ze heeft inmiddels drie eigen vestigingen, meer dan 120 verkooppartners en ruim 28.000 volgers op Instagram.
In Zoet zonder suiker heeft ze 50 verantwoorde recepten voor koekjes, repen, truffels, cakes, taarten en haar welbekende bites verzameld.
“In dit boek komt alles samen waar SUE voor staat, heerlijke en verantwoorde recepten, prachtige fotografie, het familiegevoel binnen ons bedrijf en mijn persoonlijke verhaal. Ik ben ontzettend trots en blij dit boek met de wereld te mogen delen. Met Zoet zonder suiker kunnen de lezers nu zelf de lekkerste SUE recepten maken en daarmee hun vrienden en familie verrassen” zegt Kim Sue Palm.
Man Met Bril Koffie heeft ‘s werelds eerste Koffiehotel geopend
BANK15 zoekt foodmakers voor Proefwerk op het Grotekerkplein
De uittips van Hans Dorchain
Ook iftars in het theater
Man Met Bril Koffie presenteert Frank, een unieke espressomachine in hun nieuwe Koffiehotel
Eet eens bij deze Rotterdamse restaurants tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
Restaurant Destino opent eerste sherrybar van Nederland
Haute Friture Frikandellenfeest terug bij Van Zanten
Box Sociaal Rotterdam geopend op de 2e Middellandstraat
Nieuwe hotspots voor een hapje en drankje
Festival TREK terug in het Vroesenpark
Singles! Verwen jezelf met een uitje tijdens Singles Awareness Day
Proef speciale versies van klassieke cocktail bij Margarita Walk
Rotterdam kleurt roze tijdens het Cherry Blossom Festival
De magie van Frank Sinatra komt tot leven in Stadshaven Brouwerij
Chinees Nieuwjaar luidt het Jaar van de Slang in
Aziatische restaurants in Rotterdam
Restaurant Joelia schuift aan bij Jeunes Restaurateurs d’Europe
MAIMAI Yakitori is de nieuwe izakaya op de Eendrachtsweg
Het Rotterdam Beerfest wordt een zomers bierfestival midden in de winter
De uittips van Nikki Born
Leo’s Restaurantweek serveert goedkope gerechten bij Café Van Zanten
Geen shared dining! Maar Cher dining!
3x vrouwen met smaak vertellen over hun beroep
Station Bergweg transformeert opnieuw tot Station Bergfest
Burgers in Rotterdam
Hier is de kerstsfeer lekker aanwezig
Lars Drost leidt de keukenbrigade van Celest
Hawaiian Poké Bowl opent twee vestigingen in Rotterdam
Fundamental.eatery verrast met pop-up vol gastronomie, kunst en design
De Bonte Koe Chocolade en Perry de Man onthullen melkchocoladereep met spekkoekkruiden
Duke of Tokyo, 1Nul8 Basement, Bar Bù, Robin Bravenboer en Café Kiem winnen Entree Awards
De uittips van Winne
Kaj Gorgels opent burgerrestaurant Drippy’s op het Stadhuisplein
UPLIFT Your Sunday met een feestelijke kerstspecial in Grace
Sajoer viert 10-jarig bestaan met morning clubben
Multi Multi opent lunchcafé in Het Groot Handelsgebouw
De uittips van Design Activist Gyor Moore
Nieuwe voorstellingen Cinema Culinair in Rotterdam
De Ballentent krijgt een plekje in Miniworld Rotterdam
Rolph’s Deli Rotterdam is uitgebreid met bistroformule Le Petit Restaurant
Gasten kunnen opnames podcast KieftJansenEgmondGijp bij ’t Slaakhuys bijwonen
De uittips van Jessy Yasmeen
Vintage parels, kledingreparaties en duurzame cadeaus bij Changez
Eerst nog een NYE-party, daarna renovatie voor Café Plein, café 't Fust, Coconuts en Amigo
Nieuw Rotterdams Cafe heeft een grote make-over gehad
Ho Ho Ho, nu al een kerstborrel bij Gastropub Dutch Dukes
Bij foodcourt Hidden Gem geniet je van betaalbare gerechten van start-ups
Ook De Tijdtrap bestaat tien jaar
Deze Rotterdamse restaurants zijn onderscheiden door Michelin
Blijf op de hoogte
Pop uit je bubbel en ontvang wekelijks de laatste onvergetelijke tips en acties in je mailbox.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.