Spring naar hoofdinhoud

Kaaskop roert vers gemaakte pasta’s door een Parmezaans kaaswiel

De Hollandse naam wijst wellicht op een ander soort keuken. Maar bij Kaaskop aan de Botersloot draait alles om pasta en kaas. De pasta wordt vers gemaakt, daarna kort gekookt en wordt daarna in de Parmezaanse kaaswiel smeuïg op smaak gebracht. De gasten kunnen vervolgens diverse toppings kiezen. Er zijn opties voor liefhebbers van vlees, kip of vegetarisch. Zoals Arribiata, truffelsaus, Bolognese, pesto en bospaddestoelen. 

Het idee voor Kaaskop ontstond als een spontane ontdekking tijdens een stedentrip in Istanbul. Naast het culinaire en belevingsvoile aspect streven ze er bij het pastarestaurant naar om gasten een warme en gastvrije sfeer te bieden. 

Openingstijden

Dagelijks: 12:00 tot 20:00. Op dinsdag gesloten.

Advertentie
Advertentie

Meer nieuwtjes lezen?

Lees nog meer tips, achtergrondverhalen en nieuws over Rotterdam.

Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam
We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.