Kaaskop roert vers gemaakte pasta’s door een Parmezaans kaaswiel
Kaaskop roert vers gemaakte pasta’s door een Parmezaans kaaswiel
De Hollandse naam wijst wellicht op een ander soort keuken. Maar bij Kaaskop aan de Botersloot draait alles om pasta en kaas. De pasta wordt vers gemaakt, daarna kort gekookt en wordt daarna in de Parmezaanse kaaswiel smeuïg op smaak gebracht. De gasten kunnen vervolgens diverse toppings kiezen. Er zijn opties voor liefhebbers van vlees, kip of vegetarisch. Zoals Arribiata, truffelsaus, Bolognese, pesto en bospaddestoelen.
Het idee voor Kaaskop ontstond als een spontane ontdekking tijdens een stedentrip in Istanbul. Naast het culinaire en belevingsvoile aspect streven ze er bij het pastarestaurant naar om gasten een warme en gastvrije sfeer te bieden.
Smash serveert de eerste hamburger rave van Nederland
Nieuw restaurant MUSUBU verbindt gasten met de Japanse cultuur
Peentje van de Binnenweg bij Leeszaal West
Ruim 100 Vrijheidsmaaltijden en stadsbrede kunstexpositie op 5 mei
Monumentaal pand aan de Oude Binnenweg is nieuwe thuisbasis voor smashburgers van Drippy's
Pasen in Rotterdam! Van eieren schilderen met kunstenaar Inge Aanstoot tot zoektochten
Pasen is brunchen, geniet bij deze (nieuwe) horecalocaties
Elio is de nieuwe queerlocatie op de Van Oldenbarneveltstraat
Bobby’s Dry Gin en De Bonte Koe lanceren exclusieve gin-chocoladereep
Het buitenseizoen voor zonnige locaties gaat weer beginnen
Wakuli opent meteen twee locaties in Rotterdam
De uittips van Jermaine Berkhoudt (MAIN)
De uittips van Wessel Klootwijk
De uittips van Steve Riddm
BANK15 zoekt foodmakers voor Proefwerk op het Grotekerkplein
De uittips van Hans Dorchain
Ook iftars in het theater
Eet eens bij deze Rotterdamse restaurants tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
Haute Friture Frikandellenfeest terug bij Van Zanten
Rotterdam kleurt roze tijdens het Cherry Blossom Festival
Chinees Nieuwjaar luidt het Jaar van de Slang in
Aziatische restaurants in Rotterdam
Restaurant Joelia schuift aan bij Jeunes Restaurateurs d’Europe
MAIMAI Yakitori is de nieuwe izakaya op de Eendrachtsweg
De uittips van Nikki Born
Leo’s Restaurantweek serveert goedkope gerechten bij Café Van Zanten
Burgers in Rotterdam
Hier is de kerstsfeer lekker aanwezig
Lars Drost leidt de keukenbrigade van Celest
Hawaiian Poké Bowl opent twee vestigingen in Rotterdam
Fundamental.eatery verrast met pop-up vol gastronomie, kunst en design
De Bonte Koe Chocolade en Perry de Man onthullen melkchocoladereep met spekkoekkruiden
Duke of Tokyo, 1Nul8 Basement, Bar Bù, Robin Bravenboer en Café Kiem winnen Entree Awards
De uittips van Winne
Kaj Gorgels opent burgerrestaurant Drippy’s op het Stadhuisplein
UPLIFT Your Sunday met een feestelijke kerstspecial in Grace
Multi Multi opent lunchcafé in Het Groot Handelsgebouw
De Ballentent krijgt een plekje in Miniworld Rotterdam
Gasten kunnen opnames podcast KieftJansenEgmondGijp bij ’t Slaakhuys bijwonen
De uittips van Jessy Yasmeen
Vintage parels, kledingreparaties en duurzame cadeaus bij Changez
Eerst nog een NYE-party, daarna renovatie voor Café Plein, café 't Fust, Coconuts en Amigo
Nieuw Rotterdams Cafe heeft een grote make-over gehad
Ho Ho Ho, nu al een kerstborrel bij Gastropub Dutch Dukes
Ook De Tijdtrap bestaat tien jaar
Deze Rotterdamse restaurants zijn onderscheiden door Michelin
Tien jaar happen in de Markthal
Gratis muziek en cultuur in de Doelen Studio's
Kyosei schenkt Rotterdamse bierwereld eigen Brouwersbijbel
Rotterdams streetfood: niet van de straat
Blijf op de hoogte
Pop uit je bubbel en ontvang wekelijks de laatste onvergetelijke tips en acties in je mailbox.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.