De Bonte Koe Chocolade en Perry de Man onthullen melkchocoladereep met spekkoekkruiden
De Bonte Koe Chocolade heeft samen met Perry de Man een exclusieve limited edition melkchocoladereep met spekkoekkruiden ontwikkeld. Perry de Man is niet alleen bekend van zijn optredens op 24Kitchen, maar ook van zijn cateringbedrijf, zijn liefde voor wijn en Indonesisch eten. Samen hebben ze een reep gecreëerd die de rijke smaken van spekkoek combineert met de verfijnde chocolade smaken waar het bedrijf om bekendstaat. De spekkoek-reep is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Online en bij de Rotterdamse winkels van De Bonte Koe op de Nieuwe Binnenweg en de Lusthofstraat.
Het duo werkt vanaf begin september al aan deze speciale editie, waarbij smaak en kwaliteit altijd de hoogste prioriteit hebben. De spekkoekreep is gevuld met een witte chocolade vulling met kruiden die Perry de Man zelf geselecteerd heeft. Er zit onder andere zelf gemalen kardemom, kruidnagel en nootmuskaat in.
"Deze samenwerking met Perry de Man is voor ons een fantastische kans om de smaken van spekkoek op een nieuwe manier te presenteren," zegt Amy Klein, eigenaresse van De Bonte Koe. "Hij is niet alleen heel lekker, maar ook de verpakking is bijzonder. Het ontwerp, met luxe blauwe en oranje accenten, weerspiegelt zowel de stijl van Perry de Man als de ambachtelijke kwaliteit van De Bonte Koe. Het resultaat is een product dat niet alleen smaakvol is, maar ook een lust voor het oog."
Daarnaast is de reep gemaakt van biologische chocolade, een belangrijke stap in De Bonte Koe's streven naar duurzaamheid. Het bedrijf is trots op haar B Corp-certificering, die de toewijding aan sociale en ecologische verantwoordelijkheid benadrukt.