Bakkerij Krozant vestigt zich in het Groot Handelsgebouw
Bakkerij Krozant vestigt zich in het Groot Handelsgebouw
Behalve een The Rooftop krijgt het Groot Handelsgebouw binnenkort ook een croissantenatelier waar liefhebbers versgebakken croissants, broodjes, pastries én goede koffie kunnen afhalen. Krozant gaat 17 juni open in de parkeergarage van het GHG.
Yvette Jansen en Nadia Stam openen samen hun eerste onderneming. Bij bakkerij Krozant bieden ze een enorm breed scala aan versgebakken lekkernijen. De klassiekers, zoals het chocolade- of koffiebroodje, maar ook unieke creaties. Zoals een croissant met kippendij en mangochutney of een croissantje BLT met citroenmayo. Daarnaast biedt het menu ook andere zoete én hartige pastries, maar ook belegde broodjes en koffie van Rotterdamse Giraffe Coffee Roasters.
Bij Krozant staat ambacht hoog in het vaandel. Alle croissants en overige pastries worden dag in, dag uit met de hand gemaakt. Met aandacht voor elk detail, want alleen zo creëer je die perfect luchtige en flaky broodjes waar iedereen zo dol op is.
‘'Het maken van Krozanten kost veel tijd en liefde, op deze plek heeft iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze keuken en die liefde te ervaren,’ laat Yvette weten.
Pop-up luchtigheid
De microbakery is een is een pop-up locatie voor de komende twee jaar. Met hun locatie in het Groot Handelsgebouw is het de ideale stop voor kantoormedewerkers in het Central District, dagjesmensen van buiten de stad of de Rotterdammer die zin heeft in wat lekkers. De jonge ondernemers zien het als een eerste opstap, naar wat uiteindelijk een grotere koffiezaak met tafeltjes en een groot terras moet worden.
Hot Wheels Monster Trucks brengen Glow-N-Fire naar Ahoy
Ruim 100 Vrijheidsmaaltijden en stadsbrede kunstexpositie op 5 mei
Monumentaal pand aan de Oude Binnenweg is nieuwe thuisbasis voor smashburgers van Drippy's
Pasen is brunchen, geniet bij deze (nieuwe) horecalocaties
Turkse Michelin-sterrenchef Maksut Aşkar opent café en bakkerij ‘O’ in Fenix
Stiel opent een intiem pop-up restaurant in Station Bergweg
Pasen in Rotterdam! Van eieren schilderen met kunstenaar Inge Aanstoot tot zoektochten
Stadshaven Brouwerij gebruikt citroenschillen uit de limoncello-productie voor bier
Alexandrium Shopping Center heeft nu een Food District
Bakkerij Draai brengt desembrood en meer naar Park 16Hoven en Nieuw Kralingen
Elio is de nieuwe queerlocatie op de Van Oldenbarneveltstraat
Bobby’s Dry Gin en De Bonte Koe lanceren exclusieve gin-chocoladereep
Het buitenseizoen voor zonnige locaties gaat weer beginnen
Wakuli opent meteen twee locaties in Rotterdam
De uittips van Jermaine Berkhoudt (MAIN)
De uittips van Wessel Klootwijk
Grand Locale is de nieuwe Italiaanse hotspot in Nieuw Kralingen
De uittips van Steve Riddm
Man Met Bril Koffie heeft ‘s werelds eerste Koffiehotel geopend
BANK15 zoekt foodmakers voor Proefwerk op het Grotekerkplein
De uittips van Hans Dorchain
Ook iftars in het theater
Man Met Bril Koffie presenteert Frank, een unieke espressomachine in hun nieuwe Koffiehotel
Eet eens bij deze Rotterdamse restaurants tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
Restaurant Destino opent eerste sherrybar van Nederland
Haute Friture Frikandellenfeest terug bij Van Zanten
Box Sociaal Rotterdam geopend op de 2e Middellandstraat
Nieuwe hotspots voor een hapje en drankje
Festival TREK terug in het Vroesenpark
Singles! Verwen jezelf met een uitje tijdens Singles Awareness Day
Proef speciale versies van klassieke cocktail bij Margarita Walk
Rotterdam kleurt roze tijdens het Cherry Blossom Festival
De magie van Frank Sinatra komt tot leven in Stadshaven Brouwerij
Chinees Nieuwjaar luidt het Jaar van de Slang in
Aziatische restaurants in Rotterdam
Restaurant Joelia schuift aan bij Jeunes Restaurateurs d’Europe
MAIMAI Yakitori is de nieuwe izakaya op de Eendrachtsweg
Het Rotterdam Beerfest wordt een zomers bierfestival midden in de winter
De uittips van Nikki Born
Leo’s Restaurantweek serveert goedkope gerechten bij Café Van Zanten
Geen shared dining! Maar Cher dining!
3x vrouwen met smaak vertellen over hun beroep
Station Bergweg transformeert opnieuw tot Station Bergfest
Burgers in Rotterdam
Hier is de kerstsfeer lekker aanwezig
Lars Drost leidt de keukenbrigade van Celest
Hawaiian Poké Bowl opent twee vestigingen in Rotterdam
Fundamental.eatery verrast met pop-up vol gastronomie, kunst en design
De Bonte Koe Chocolade en Perry de Man onthullen melkchocoladereep met spekkoekkruiden
Duke of Tokyo, 1Nul8 Basement, Bar Bù, Robin Bravenboer en Café Kiem winnen Entree Awards
De uittips van Winne
Blijf op de hoogte
Pop uit je bubbel en ontvang wekelijks de laatste onvergetelijke tips en acties in je mailbox.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.