Bakkerij Krozant vestigt zich in het Groot Handelsgebouw
Behalve een The Rooftop krijgt het Groot Handelsgebouw binnenkort ook een croissantenatelier waar liefhebbers versgebakken croissants, broodjes, pastries én goede koffie kunnen afhalen. Krozant gaat 17 juni open in de parkeergarage van het GHG.
Yvette Jansen en Nadia Stam openen samen hun eerste onderneming. Bij bakkerij Krozant bieden ze een enorm breed scala aan versgebakken lekkernijen. De klassiekers, zoals het chocolade- of koffiebroodje, maar ook unieke creaties. Zoals een croissant met kippendij en mangochutney of een croissantje BLT met citroenmayo. Daarnaast biedt het menu ook andere zoete én hartige pastries, maar ook belegde broodjes en koffie van Rotterdamse Giraffe Coffee Roasters.
Bij Krozant staat ambacht hoog in het vaandel. Alle croissants en overige pastries worden dag in, dag uit met de hand gemaakt. Met aandacht voor elk detail, want alleen zo creëer je die perfect luchtige en flaky broodjes waar iedereen zo dol op is.
‘'Het maken van Krozanten kost veel tijd en liefde, op deze plek heeft iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze keuken en die liefde te ervaren,’ laat Yvette weten.
Pop-up luchtigheid
De microbakery is een is een pop-up locatie voor de komende twee jaar. Met hun locatie in het Groot Handelsgebouw is het de ideale stop voor kantoormedewerkers in het Central District, dagjesmensen van buiten de stad of de Rotterdammer die zin heeft in wat lekkers. De jonge ondernemers zien het als een eerste opstap, naar wat uiteindelijk een grotere koffiezaak met tafeltjes en een groot terras moet worden.