Spring naar hoofdinhoud

Misoworkshop and diner

Hiroki Kudo van Choro Koji Fermentation geeft zijn tweede workshop miso maken bij Shofukan, met aansluitend een geheel plantaardig, miso-geïnspireerd diner verzorgd door Rena Aoyagi van Nori Catering (bekend van o.a. de bento’s op de Oogstmarkt). Tegenwoordig zijn miso en sojasaus basisingrediënten en niet iedereen realiseert zich hoe dit wordt gemaakt en hoe uniek ze zijn. De miso- en sojasausmaker uit Rotterdam legt in deze workshop over Japanse fermentatie uit hoe de ingrediënten worden bereid en hoe je ze kunt gebruiken in een verse maaltijd. Het evenement bestaat uit twee delen: een workshop (informatieve lezing en hands-on) en een diner.

Alle data

Datum Tijd Locatie Ticketlink
Za 9 nov 16:30 - 22:00 Shofukan

Volg het event

Zaterdag 9 november

16:30 - 22:00
Vanaf € 142,00 tot € 142,00
Voeg toe aan mijn agenda Bekijk alle data Website evenement
Advertentie

Meer nieuwtjes lezen?

Lees nog meer tips, achtergrondverhalen en nieuws over Rotterdam.

Toch iets anders?

Bekijk wat er nog meer te doen is in Rotterdam.

Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam
We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.